Meer IT Worxx

Bij ons draait alles om verbinding 

Wij geloven in de kracht van IT voor mensen én mensen voor IT. Bij ons draait het niet alleen om betrouwbare techniek en dataverbindingen, maar ook om de echte verbinding tussen mensen. Als je kiest voor IT Worxx, kies je voor een oplossing die perfect aansluit bij jouw behoeften, omdat we onze klanten persoonlijk kennen. We zijn voortdurend bezig met de nieuwste ontwikkelingen en we komen altijd onze afspraken na.  

Al jarenlang bieden we betrouwbare en continue ICT en Telecom diensten. Ons team van experts ontwerpt, implementeert en onderhoudt IT omgevingen voor zowel grote als klein bedrijven. We beschikken over de juiste kennis en ervaring en werken met gerenommeerde A-merken en partners, waardoor we altijd de hoogste kwaliteit kunnen leveren.  

Niets missen?

Leer van onze experts die hun kennis met je delen en ontvang onze blogs en nieuws via e-mail.Schrijf me in!
x

Onze certificeringen zijn niet alleen een belofte, maar ook een garantie

Dat je bij ons in veilige handen bent laten we niet aan het toeval over. We zijn trots op onze certificeringen voor ISO 9001, ISO 27001 en NEN 7510.

Alles over onze certificering

Onze ISO 9001-certificering staat voor ons voortdurende streven naar klanttevredenheid. We werken met een kwaliteitssysteem dat gericht is op het verbeteren van onze diensten en jouw tevredenheid. Het is niet alleen een belofte, maar een garantie dat we voldoen aan alle wettelijke eisen. 

Met de ISO 27001-certificering zorgen we ervoor dat jouw informatie wordt beschermd volgens de hoogste internationale normen. Je kunt erop vertrouwen dat jouw gegevens in vertrouwde handen zijn en dat we de noodzakelijke maatregelen nemen om jouw informatie veilig te houden.  

Speciaal voor de gezondheidszorg hebben we de NEN 7510-certificering. Dit waarborgt de veiligheid van alle informatie over verantwoorde zorg voor patiënten. Onze beveiligingsmaatregelen zijn grondig en transparant, zodat je de controle behoudt. 

Maar we gaan nog een stap verder! We willen je verzekeren dat onze beheersmaatregelen ook écht werken. Daarom ondergaan we regelmatig een ISAE 3402 Type II-audit, waarbij de werking van de beheersmaatregelen van ISO 27001 en NEN 7510 wordt getoetst. Met deze audit bewijzen we dat we jouw IT-processen adequaat beheren en dat je met een gerust hart jouw IT aan ons kunt uitbesteden. 

 Onze certificeringen en verklaringen zijn niet alleen een label, maar een integraal onderdeel van onze bedrijfsvoering. Als je meer wilt weten, kun je altijd een exemplaar van onze certificering of verklaring aanvragen. Bij IT Worxx nemen we jouw vertrouwen serieus en merk je in elke stap die we zetten om jouw ICT te beschermen en te optimaliseren.  

>> aanvragen

© 2023 · disclaimer · voorwaarden · privacy · cookies · concept: Custard on & offline communicatie · realisatie: Arrix

Wij willen jou!

Check onze vacatures