Connectiviteit

Altijd en overal operationeel, zonder belemmeringen

Jouw bedrijf altijd in verbinding, zonder onderbrekingen en zonder dat het de productiviteit in gevaar brengt. Onze connectiviteitsoplossingen zijn altijd beschikbaar zonder beperkingen.

Efficiënt werken met spraak, data en meer! 

Jouw medewerkers willen snel en doeltreffend werken, waar ze ook zijn. Een naadloze communicatie is essentieel, van spraak tot data en telefonieservices. Bij IT Worxx maken we de integrale communicatiebehoefte inzichtelijk en zorgen we ervoor dat iedereen beschikt over de juiste telefoniefunctionaliteiten, zowel thuis, op kantoor als onderweg. Zo kunnen jouw medewerkers altijd en overal efficiënt werken! 

Een vlekkeloze connectie voor jouw bedrijf

Voor alle bedrijven is één ding onmisbaar: een stabiele internetverbinding. Of je nu een startup bent of een gevestigd bedrijf runt, je wilt nooit zonder internet zitten. Een vlotte, veilige en betrouwbare verbinding is de sleutel tot efficiëntie en succes! 

Bij jouw bedrijf wil je niets minder dan het beste. Met onderstaande krachtige verbindingen surf jij naar succes: 

  • Glasvezel: Razendsnelle overdracht van data, alsof het lichtsnelheid betreft. Ideaal voor veeleisende bedrijven die zware bestanden en applicaties gebruiken. 
  • 5G: De toekomst van mobiele connectiviteit! Supersnel en overal beschikbaar, waardoor je nooit meer vastzit aan één locatie. 
  • Ethernet: Een betrouwbare en veilige verbinding voor jouw kantoor. Snel, stabiel en geschikt voor grote hoeveelheden data. 
  • VPN: Werk veilig vanuit elke locatie ter wereld door een versleutelde tunnel te creëren tussen jou en je bedrijfsnetwerk. 
  • DSL: Een betaalbare optie met redelijke snelheden, perfect voor kleinere bedrijven met gemiddelde connectiviteitsbehoeften. 

Ongeacht welke verbinding je kiest, één ding is zeker: je bedrijf gedijt op een ononderbroken, snelle en veilige internetverbinding. Kies verstandig en blijf in de digitale snelweg voorop lopen! 

René denkt met je mee

René leert graag jouw bedrijf kennen zodat hij beter kan adviseren over oplossingen. Connectiviteits oplossingen waar je wat aan hebt.  Maak afspraak
x

Wij zoeken de verbinding

IT Worxx denkt met je mee. We geloven niet in standaardoplossingen, daarom bieden we volledig maatwerk dat perfect is afgestemd op jouw behoeften. We nemen de tijd om jou en jouw medewerkers te leren kennen, want door jouw bedrijf goed te begrijpen, kunnen we met oplossingen komen die écht het verschil maken. Oplossingen waar jij écht wat aan hebt!
x

Open de deuren naar de toekomst van communicatie met VoIP

Met VoIP verandert de manier waarop jouw bedrijf communiceert. Het opent deuren naar nieuwe mogelijkheden en brengt je naar de voorhoede van de moderne zakenwereld. Kies voor de toekomst en zet nu de stap naar VoIP!

Meer over VoIP

Open de deuren naar de toekomst van communicatie met VoIP 

Met VoIP, ofwel Voice over Internet Protocol, gaat jouw bedrijf een nieuwe fase van communicatie tegemoet. Telefoongesprekken worden niet langer via traditionele telefoonlijnen gevoerd, maar via het internet. Je communiceert modern en toekomstgericht met klanten en collega’s. 

Je bent niet langer gebonden aan een fysieke locatie. Werk vanuit huis, onderweg of vanuit je favoriete koffiebar, terwijl je naadloos verbonden blijft met je team. Het vermindert aanzienlijk de kosten van internationale- en langeafstandsgesprekken en groeit met jouw bedrijf mee, zonder te worden gehinderd door technologische beperkingen. VoIP is zorgeloze en veilige communicatie, zonder je druk te maken over storingen of beveiligingsrisco’s. 

© 2023 · disclaimer · voorwaarden · privacy · cookies · concept: Custard on & offline communicatie · realisatie: Arrix

Wij willen jou!

Check onze vacatures