Arrix nieuws

IT Worxx behaalt ISAE 3402 Type II certificering

ISAE Type II

Kwaliteit en veiligheid voor jouw bedrijf

We hangen de vlag uit! Want IT Worxx heeft de ISAE 3402 Type II certificering in de wacht gesleept! De ISAE 3402-certificering bewijst dat onze bedrijfsprocessen, waaronder de beheerprocessen rondom Managed Services en datacenter, en beveiligingsmaatregelen aan de allerhoogste standaarden voldoen. Deze certificering is het resultaat van het verbeteren van onze dienstverlening.

Van informatiebeveiliging tot operationele effectiviteit, alle onderdelen op het gebied van informatiebeveiliging en onze diensten zijn doorgelicht. Het behalen van de ISAE 3402-certificering geeft weer dat wij onze verantwoordelijkheid nemen, informatiebeveiliging serieus nemen en tot het uiterste gaan om de data van onze klanten te beschermen.

Voor klanten van IT Worxx vatten we dit samen in deze 3 punten:

  1. Je kunt erop vertrouwen dat jouw bedrijfsinformatie goed wordt beschermd tegen onbevoegde toegang
  2. De processen op de servicedesk worden geoptimaliseerd. Dit resulteert in het sneller en beter afhandelen van vragen en aandachtspunten en leidt vervolgens tot een betere klantenservice
  3. We hebben een goed beeld van de risico’s op het gebied informatiebeveiliging door periodieke controles en toetsing van beveiligingsmaatregelen. Op basis hiervan kunnen we proactief maatregelen implementeren om deze risico’s te beperken

 

Bedrijfsgegevens in vertrouwde handen

Bij IT Worxx zetten we ons in om voortdurend te voldoen aan alle geldende eisen op het gebied van informatiebeveiliging. Onze ISO 9001, ISO 27001, Nen7510 en ISAE 3402 certificeringen zijn een duidelijke bevestiging van onze inzet voor kwaliteit en veiligheid. We willen dat jij je volledig kunt richten op jouw kernactiviteiten,  wetende dat jouw bedrijfsgegevens in vertrouwde handen zijn.

© 2023 · disclaimer · voorwaarden · privacy · cookies · concept: Custard on & offline communicatie · realisatie: Arrix

Wij willen jou!

Check onze vacatures