Cijfers in je bedrijf: Jouw gids naar succes

Cijfers in je bedrijf zijn als de bouwstenen van een solide fundering. Ze bieden inzicht, sturen beslissingen en vormen de basis voor groei. Maar hoe kom je aan deze cijfers. Moet je deze bijhouden in een Excel Sheet of in het ergste geval zelf berekenen? Lees meer
Geen categorie
Bekijk alle blogberichten

Agenda & Events

dinsdag
26
mrt

Meer omzet en marge dankzij de juiste inzichten

Op dinsdag 26 maart a.s. organiseren we samen met Sumatra Software een gratis webinar. In 30 minuten leer je hoe Operational Intelligence je kan helpen om je inzichten en processen te verbeteren als je werkt met Exact Globe. Wil je weten hoe je de informatievoorziening in jouw bedrijf naar een hoger niveau kunt tillen? Schrijf je dan in voor het webinar en ontdek het zelf.
10:00 uur, Op je eigen (thuis) werkplek
Bekijk alle events

IT Worxx nieuwsbrief

Wil jij regelmatig tips, trucs, blogs, uitnodigingen voor evenementen en nog veel meer ICT kennis van ons ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!Aanmelden!

Op zoek naar verbinding

Wil je meer weten? Zoek dan de verbinding. Onze medewerkers denken met je mee met elk hun eigen expertise! Stuur een bericht of bel (0591) 694 170.Stuur een bericht

Volg ons overal

Je vindt ons op de social media! Leer ons persoonlijk kennen via Facebook en ontdek onze blogs of nieuwste vacatures op LinkedIn.

© 2023 · disclaimer · voorwaarden · privacy · cookies · concept: Custard on & offline communicatie · realisatie: Arrix

Wij willen jou!

Check onze vacatures