IP behoud brengt glasvezel dichterbij

Het weerhoudt bedrijven om de overstap naar glasvezel te maken. Een reden hiervoor is dat je je vaste IP adres niet kon behouden bij de overstap naar glasvezel. Naast dat je dan glasvezel krijgt betekent het ook nog extra werk voor het aanpassen van de diverse systemen. Met IP behoud is dat anders. Lees meer
BlogTelefonie
Bekijk alle blogberichten

Agenda & Events

donderdag
12
okt

Event: IT Worxx KEI (Kennis En Inspiratie)

Tijdens ons event gaan we dieper in op de verschillende mogelijkheden en ontwikkelingen op het gebied van digitale transformatie. Je krijgt een beeld van de toepasbaarheid op jouw bedrijfsvoering, werkprocessen en medewerkers. En niet onbelangrijk: je ontdekt hoe je dit alles veilig houdt. We starten met een plenair programma waar Guus de Vries, Commercieel Manager FC Emmen en Jos Schaart, Manager FC Emmen Naoberschap (maatschappelijke poot van de voetbalclub)r, de keynote voor zijn rekening neemt. Vervolgens vertelt Camiel Jansen van KPN je meer over digitalisering en verandering. Daarna kun je je programma zelf samenstellen door het kiezen van 2 breakoutsessies.
08:30 uur - 13:15 uur, FC Emmen Stadion De Meerwijk te Emmen
Bekijk alle events

IT Worxx nieuwsbrief

Wil jij regelmatig tips, trucs, blogs, uitnodigingen voor evenementen en nog veel meer ICT kennis van ons ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!Aanmelden!

Op zoek naar verbinding

Wil je meer weten? Zoek dan de verbinding. Onze medewerkers denken met je mee met elk hun eigen expertise! Stuur een bericht of bel (0591) 694 170.Stuur een bericht

Volg ons overal

Je vindt ons op de social media! Leer ons persoonlijk kennen via Facebook en ontdek onze blogs of nieuwste vacatures op LinkedIn.

© 2023 · disclaimer · voorwaarden · privacy · cookies · concept: Custard on & offline communicatie · realisatie: Arrix

Bezoek het KEI Event!

Meld je aan voor Kennis En Inspiratie op 12 oktober a.s.