Meer Arrix

Slimme ICT haalt het beste uit je organisatie

ICT kan niet zonder mensen, maar mensen kunnen ook niet zonder ICT. Wij geloven dat ICT soepel en slim moet zijn zodat mensen eenvoudiger, efficiënter en plezieriger kunnen werken.

Met bewezen ICT-oplossingen helpen we onze klanten om bedrijfsdoelstellingen te realiseren. Dit doen we door de software te kiezen die past bij de organisatie, en de inrichting af te stemmen op de behoefte van de eindgebruiker en de wensen van het management.

Kiezen voor Arrix is dus kiezen voor een duurzame partnership met een betrouwbare partij. Een partij die meedenkt en proactief is. En jou daarmee laat onderscheiden van je concurrentie en je op voorsprong zet binnen de markt.

Nieuws

Hier vind je het laatste nieuws over Arrix. Je kunt ons ook op social media volgen!Dit is de link
x

Dubbel ISO gecertificeerd, dubbel zoveel kwaliteit

Arrix is dubbel gecertificeerd voor ISO 9001 én ISO 27001. Hierin lopen wij voorop in de markt. Daarnaast zijn we ook NEN 2710 gecertificeerd.

Alles over onze certificering

Arrix is gecertificeerd voor zowel de ISO 9001 als de 27001 norm. Beide certificaten gelden voor onze hele organisatie en niet – zoals dat vaak voorkomt – voor een bepaald proces of enkele bedrijfstak.

Voor onze klanten is de certificering een blijvende garantie op een optimale beveiliging en een doorlopende cyclus van procesverbetering.

Over de normeringen

De ISO 9001-normering betekent dat wij werken volgens een kwaliteitssysteem waarbij doorlopend wordt gewerkt aan het verhogen van de klanttevredenheid. Ook toont de normering aan dat wij aan alle wettelijke eisen voldoen.

De ISO 27002-normering houdt in dat alle noodzakelijk maatregelen zijn genomen om informatie te beveiligen volgens hoge internationale standaarden. Hiermee geven wij onze klanten de garantie dat informatie in vertrouwde handen is.

Jan Douma, Algemeen Directeur Arrix: “Wij zijn er bijzonder trots op beide ISO-certificeringen. Voor onze klanten is de certificering een blijvende garantie voor de kwaliteit van de dienstverlening en de veiligheid van haar (vertrouwde) informatie.”

© 2023 · disclaimer · voorwaarden · privacy · cookies · concept: Custard on & offline communicatie · realisatie: Arrix

Wij willen jou!

Check onze vacatures