Werkplek & Security

Een veilige werkplek voor de toekomst

Een werkplek die jouw medewerkers flexibiliteit geeft en ze veilig laat samenwerken op hun eigen apparaten en locatie. Het vergroot de productiviteit en creëert een prettige werkomgeving met nadruk op veiligheid, functionaliteit en kostenefficiëntie.

Een werkplek waarbij jij de controle behoudt 

Technologische ontwikkelingen doen zich sneller voor dan ooit tevoren. De gebruiker plukt dagelijks de vruchten van deze vooruitgang. De mogelijkheden lijken bijna grenzeloos, en technologie biedt een overvloed aan kansen die voorheen ondenkbaar waren. 

Deze vooruitgang roept een belangrijke vraag op: hoe behouden we de controle? Hoe waarborg je je veiligheidsbeleid, kostenbeheersing, datamanagement en continuïteit? Hoe ondersteun je jouw medewerkers effectief? En bovenal, hoe past jouw ICT-structuur zich vlot aan nieuwe ontwikkelingen? 

Het antwoord ligt in de managed werkplek: een allesomvattende oplossing waarmee het hele bedrijf flexibel en efficiënt samenwerkt en communiceert. Je faciliteert jouw medewerkers op een manier waarmee jezelf de controle behoudt over belangrijke aspecten zoals kosten, veiligheid en output. 

Jouw hele ICT omgeving veilig

De Security Baseline is een overzicht van oplossingen, technieken en best practices die jouw omgeving optimaal beveiligen. Dit omvat onder andere:  

  • Authenticatie en toegangsbeheer 
  • Netwerkbeveiliging 
  • Endpoint beveiliging 
  • Gegevensbescherming 
  • Monitoring en beheer 

De implementatie van deze technieken wordt aangepast aan de specifieke behoeften van jouw organisatie en omgeving. Beperk de risico’s en vergroot de veiligheid.  

microsoft 365 modern desktop

Bas laat je slimmer werken

Vergroot de productiviteit van je medewerkers en bied hen een persoonlijke, prettige en veilige werkomgeving.  Maak afspraak
x

Stel zelf je werkplek samen

Met onze werkplekdiensten heb je een op Microsoft 365 gebaseerde omgeving. Je medewerkers kunnen altijd en overal werken op iedere device op een veilige manier. Stel zelf je werkplek samen. Vanaf een essential werkplek, met basis endpoint protectie tot een volledig beheerde werkplek, waarbij je ook voor volledig gemak gaat.
x

Veiligheid en ontwikkelingen groeien met je mee

Bij de Managed Werkplek staat veiligheid centraal. Vertrouwelijk gegevens blijven beschermd en bedrijfsinformatie wordt veilig beheerd.

Een veilige werkomgeving voor jouw organisatie

Bij de Managed Werkplek staat veiligheid centraal. Vertrouwelijk gegevens blijven beschermd en bedrijfsinformatie wordt veilig beheerd. Een veilige werkomgeving is essentieel voor het succes van een organisatie en daarom nemen we uitgebreide maatregelen om potentiële bedreigingen het hoofd te bieden.

Bij IT Worxx staan we klaar om jouw medewerkers te ondersteunen bij hun dagelijkse taken en hen de tools te bieden om optimaal te presteren. Onze Managed Werkplek-oplossing is ontworpen om de gebruiker een intuïtieve en naadloze ervaring te bieden, waarbij productiviteit en samenwerking worden gestimuleerd. 

Bovendien evolueren de technologie en de ICT bedreigingen voortdurend. Daarom is onze ICT-structuur flexibel en groeit het gemakkelijk mee met deze ontwikkelingen. Zo blijft jouw organisatie altijd vooroplopen in een steeds veranderende digitale wereld. 

 

Ontdek de kracht van een managed werkplek

Wil je relevant blijven in een competitieve markt? Dan is digitalisering essentieel. Door deze transformatie onderscheid je je beter, medewerkers werken efficiënter en processen worden gestroomlijnd. Met een managed werkplek wordt samenwerken slimmer en veiliger, maar een managed werkplek is ook:

  • Altijd beschikbaar 
  • Gebruiksvriendelijk 
  • Kosten efficiënt
  • Flexibel
  • Veilig 

Een managed werkplek biedt niet alleen talloze kansen voor groei en innovatie, maar waarborgt tevens de veiligheid en stabiliteit van je organisatie. Maak gebruik van deze toekomstgerichte oplossing en zet de volgende stap in jouw succesverhaal. 

© 2023 · disclaimer · voorwaarden · privacy · cookies · concept: Custard on & offline communicatie · realisatie: Arrix

Wij willen jou!

Check onze vacatures