Applicaties

Groei verlangt een andere aanpak

Wanneer je groeit worden je bedrijfsprocessen complexer en groeit jouw data. Je hebt dan een andere aanpak nodig. Een aanpak die efficiënter is, fouten voorkomt en productiever is. Neem je bedrijfsprocessen onder de loep. Zet applicaties in die je bedrijf vooruit helpen.

De juiste applicatie is jouw sleutel tot efficiëntie en groei 

In een wereld vol uitdagingen en toenemende concurrentie, groeit jouw organisatie gestaag. Maar die groei brengt ook een zee van administratieve taken met zich mee. Efficiënter werken is een must, maar hoe? 

Stel je voor: een sprankelende toekomst waarin saaie en repeterende taken verleden tijd zijn. Zeg vaarwel tegen Excel en omarm revolutionaire applicaties die voor jou denken. Automatiseer repetitieve processen en laat je team schitteren op wat er écht toe doet: nieuwe mogelijkheden ontdekken, innovatieve strategieën smeden en klantwaarde creëren. 

De sleutel tot succes? Meer bereiken in minder tijd, zonder concessies. Met bestaande en innovatieve applicaties worden jouw ambities werkelijkheid. 

Verwelkom de verandering. Laat je inspireren door software die met je samenwerkt en je organisatie naar ongekende hoogten leidt. Grijp deze kans en bloei als nooit tevoren met de kracht van geautomatiseerde intelligentie en innovatie! 

Profiteer van de voordelen

Behaal meteen een aantal voordelen die meer structuur geven aan jouw bedrijf of organisatie. Bedrijfsprocessen geven structuur aan jouw organisatie. Structuur die helderheid verschaft en waardoor ook: 

  • Mensen efficiënter werken 
  • Fouten worden geëlimineerd 
  • Keuzes gemaakt worden op basis van inzicht en data 

Je hanteert een afgebakende werkwijze met randvoorwaarden en een gewenste uitkomst. Hoe complexer het proces, hoe beter het is dat deze geautomatiseerd is. Geautomatiseerde processen kunnen soms 24×7 ingezet worden, wat kosten bespaart. Met de snelheid en consistentie waarmee je processen afhandelt bespaar je tijd ten opzichte van de tijd die eerst kwijt was. Bovendien reduceer je fouten met een geautomatiseerd proces. 

Lennart neemt je het werk uit handen

Richt je met slimme applicaties op jouw business en houdt tijd over wat echt belangrijk is.  

Maak afspraak

x

Werk aan het succes van je organisatie

Met de bedrijfssoftware van Exact bereik je meer. Het is toekomstbestendige software, die jouw hele bedrijf integreert in één softwarepakket.

Stem jouw applicaties af op de unieke kenmerken van jouw bedrijf

Met de bedrijfssoftware van Exact bereik je meer. Het is toekomstbestendige software, die jouw hele bedrijf integreert in één softwarepakket. Software die je afstemt op de unieke kenmerken van je bedrijf. Je bent voorbereid op de toekomst met de losse modules waarmee je jouw software kunt uitbreiden. Verandert er iets in jouw bedrijf of de markt waarin je je beweegt? Dan kun je gemakkelijk uitbreiden met een module die in jouw wensen voorziet.

Krijg grip op al jouw bedrijfsprocessen met deze passende applicatie voor jouw bedrijf of bedrijfsonderdeel zoals:

  • Financiële Administratie
  • Inkoop & Logistiek
  • Productie & Planning

Is er toch nog ontbrekende functionaliteit? Met het Power Platform van Microsoft 365 krijg je oplossingen die samenwerken met deze bedrijfssoftware. Vaak zijn het oplossingen die meerdere bedrijven passen. Deze “generieke” diensten zijn nog beter betaalbaar en sneller inzetbaar. Zet jouw ideeën om in krachtige oplossingen.

x

In kortere tijd een perfect betaalbare oplossing

Maatwerk software brengt vaak stabilteits- en beveiligingsissues met zich mee en is kostbaar. Zo kun je jouw omgeving niet altijd updaten, omdat het gelinked is aan maatwerk. De ontwikkeling, maar ook essentiële aanpassingen voor bijvoorbeeld beveiliging zijn kostbaar en tijdrovend. Met LowCode krijg je in kortere tijd een perfect, betaalbare oplossing.

Veelgestelde vragen over applicaties voor je bedrijfsprocessen

Hoe kun je jouw bedrijfsprocessen optimaliseren? 

Door applicaties in te zetten die je bedrijf vooruithelpen en waarmee je flexibel blijft. Applicaties die vanaf het begin sterk beveiligd zijn opgebouwd en de ruimte bieden om te groeien. 

Hoe zet ik mijn zakelijke behoeften snel om in digitale oplossingen? 

Door tools te gebruiken met weinig code (lowcode) voor aanpassingen of nieuwe oplossingen. Je bespaart tijd en jouw organisatie kan snel met de nieuwe ontwikkelingen aan het werk. Je bevordert innovatie en efficiëntie binnen jouw organisatie.  

Waarom is een lowcode platform praktisch? 

Met lowcode kun je snel processen , apps en andere handige oplossingen ontwikkelingen voor jouw business cases. Bovendien kun je krachtige analyses draaien en data visualeren, waardoor je meer inzicht krijgt.   

© 2023 · disclaimer · voorwaarden · privacy · cookies · concept: Custard on & offline communicatie · realisatie: Arrix

Wij willen jou!

Check onze vacatures