Kies de verbinding die past bij jouw bedrijf

internetverbinding

Wanneer je kiest voor zakelijk internet, kom je voor een belangrijke beslissing te staan: welke snelheid past het beste bij jouw bedrijf? Een goede internetverbinding is niet alleen een technische vereiste, maar ook een strategische investering voor de groei en het succes van je bedrijf. Gelukkig hoef je niet in het duister te tasten. In dit blog lees je alles over de verschillende breedbandverbindingen en maak je de juiste keuze.

We vertellen je meer over de verbindingen die beschikbaar zijn en lichten er een viertal voor je uit:

 

Glasvezelverbindingen: De Snelweg van het Internet

Met Zakelijk Glasvezel van KPN krijg je een stevige en supersnelle verbinding voor je bedrijfsnetwerk. We praten hier over een capaciteit tot 1 Gbit/s. Het interessante? Je kunt kiezen uit synchrone internetsnelheden van 50, 100, 200 en 500 Mbit/s. Dat betekent dat uploaden net zo snel gaat als downloaden. En niet alleen dat, deze verbinding is ook uiterst betrouwbaar, met een beschikbaarheid van 99,9%. Combineer deze lijnen met een zakelijk internetpakket of een VPN-netwerk voor efficiënt werken tussen je vestigingen. De mogelijkheden zijn talrijk. Zakelijk glasvezel wordt exclusief voor jou aangelegd, wat meer kosten met zich meebrengt. Maar momenteel kun je ook profiteren van FTTH.

 

FTTH: De Toekomst van Snel Internet

FTTH staat voor Glasvezel tot aan je huis, en dat betekent dat je razendsnel internet hebt zonder enige beperking. Het wordt vaak per regio uitgerold, waarbij getracht wordt om alle adressen aan te sluiten. Dan blijven de kosten laag.

Hier zijn enkele redenen waarom FTTH en ook glasvezel een gamechanger is:

  1. Supersnelle Snelheden: Met FTTH kun je genieten van downloadsnelheden tot wel 4 Gbit/s. Dat is sneller dan een bliksemschicht! Geen buffering, geen vertragingen, alleen maar vloeiend surfen en streamen.
  2. Betrouwbaarheid: Glasvezel is robuust en betrouwbaar. Het is bestand tegen weersinvloeden, elektromagnetische storingen en andere hindernissen die traditionele koperen kabels kunnen beïnvloeden.
  3. Symmetrische Snelheden: Net als bij Zakelijk Glasvezel kun je met FTTH net zo snel uploaden als downloaden. Perfect voor thuiswerken, videoconferenties en het delen van grote bestanden.
  4. Toekomstbestendig: FTTH is niet alleen snel nu, maar ook klaar voor de toekomst. Het kan gemakkelijk worden opgeschaald om aan de groeiende eisen van moderne technologieën te voldoen.

Dus, als je de snelheid wilt ervaren die bij jouw bedrijf past, overweeg dan FTTH. Het is niet alleen een investering in het heden, maar ook in de toekomst van jouw internetervaring!

 

BVDSL: Bundel de Krachten

Bij BVDSL worden twee koperparen samengevoegd (pair bonding), wat resulteert in nóg hogere snelheden voor jouw BVDSL-verbinding. Afhankelijk van jouw locatie kun je downloaden met snelheden tot wel 200 Mbit/s en uploaden tot 60 Mbit/s. BVDSL maakt gebruik van de glasvezelverbinding van KPN tot aan de straatkast, waarna het via het kopernetwerk verder gaat. In de meeste plaatsen in Nederland kun je op dit moment genieten van BVDSL met snelheden tot 200 Mbit/s.

 

VDSL: Snelheid via het Bestaande Netwerk

VDSL, de afkorting voor Very-high-bitrate Digital Subscriber Line, biedt jou de snelst mogelijke internetverbinding via het bestaande kopernetwerk van KPN. Op dit moment kun je in de meeste plaatsen in Nederland genieten van VDSL met snelheden tot 100 Mbit/s.

 

Betaalbaar en Betrouwbaar

Tegenwoordig is zakelijk breedband betaalbaar voor bedrijven van elke omvang. Het is een investering in een betrouwbare verbinding die perfect aansluit bij de behoeften van jouw bedrijf. En laten we eerlijk zijn, sneller internet is vaak goedkoper dan telkens opnieuw je werkzaamheden opstarten.

Bij IT Worxx profiteer je van onze uitgebreide ervaring en een scala aan voordelen:

  • Slechts één aanspreekpunt voor je Firewall en internetlijn.
  • Continue monitoring van je lijn.
  • Levering via hoogwaardige netwerken.

 

Waar wacht je nog op? Kies de snelheid die perfect past bij jouw bedrijf en zorg ervoor dat jouw internetverbinding altijd op volle kracht draait!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vond je deze blog interessant?

Schrijf je dan in voor onze wekelijkse, korte nieuwsbrief en ontvang handige tips en interessante kennis van onze experts in je inbox. Mis dit niet!

Stuur mij de nieuwsbrief

Je privacy is 100% gegarandeerd.

© 2023 · disclaimer · voorwaarden · privacy · cookies · concept: Custard on & offline communicatie · realisatie: Arrix

Wij willen jou!

Check onze vacatures