IP behoud brengt glasvezel dichterbij

In een onderzoek van de consumentenbond eind 2021, begin 2022, beoordelen klanten van KPN de kwaliteit van alle diensten (internet, televisie en telefonie)  als goed. De beoordeling van KPN Glasvezel komt daarbij als beste uit de test. Klanten waarderen dit bovengemiddeld hoog met een 8,7. En er zijn minder storingen dan bij andere providers.

 

Toch weerhoudt dit bedrijven om de overstap naar glasvezel te maken. Een reden hiervoor is dat je je vaste IP adres niet kon behouden bij de overstap naar glasvezel. Naast dat je dan glasvezel krijgt betekent het ook nog extra werk voor het aanpassen van de diverse systemen.

 

IP Behoud bij glasvezel

Maar dat is verleden tijd bij KPN. Maak je actief gebruik van de functionaliteit van een vast IP adres dan migreer je nu je vaste IP adres mee, als je overstapt naar glasvezel. Opnieuw je apparaten aanmelden of een IP adres opnieuw instellen is niet meer nodig. Verbonden apparaten blijven met elkaar “praten” en zo goed werken.

 

Door KPN IP Behoud kun je vaste IP adressen meenemen naar je nieuwe techniek, zoals glasvezel.

 

IP behoud bij verhuizing

Maar ook als je gaat verhuizen en het niet uitmaakt of je van techniek wisselt kun je je vaste IP adres blijven gebruiken. Je bestelt op het nieuwe adres een nieuwe verbinding en na oplevering verhuist het bestaande vaste IP adres naar de nieuwe lijn.

 

Glasvezel (opnieuw) overwegen

Door IP behoud is het interessant om de overstap naar glasvezel (nogmaals) onder de loep te nemen. Er zijn diverse redenen waarom je voor glasvezel kiest. Niet alleen de stabiliteit van de verbinding is beter dan bij andere technieken, maar ook de snelheid en de betrouwbaarheid.

 

Daarbij is glasvezel niet alleen voorbehouden aan dichtbevolkte gebieden of grote industrieterreinen. En voor iedereen beter betaalbaar. Vaak is glasvezel even duur als gewoon internet.

 

Glasvezel ook op jouw adres

Wil je weten of glasvezel van KPN ook beschikbaar is voor jouw bedrijf? Ronald de Veen, Adviseur Telecom vertelt je graag of je al gebruik kunt maken van het glasvezelnetwerk of dat je hier binnenkort op aangesloten wordt. Maak een afspraak met hem. Hij praat je bij over de mogelijkheden, de voordelen en het prijskaartje wat er aan glasvezel vast zit. Maak je nu nog geen gebruik van een KPN aansluiting, dan praat hij je ook bij over de overstapservice.

 

Bron: Arrix

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vond je deze blog interessant?

Schrijf je dan in voor onze wekelijkse, korte nieuwsbrief en ontvang handige tips en interessante kennis van onze experts in je inbox. Mis dit niet!

Stuur mij de nieuwsbrief

Je privacy is 100% gegarandeerd.

Gerelateerde blogs

Er zijn geen gerelateerde blogs gevonden!

© 2023 · disclaimer · voorwaarden · privacy · cookies · concept: Custard on & offline communicatie · realisatie: Arrix

Wij willen jou!

Check onze vacatures