Arrix nieuws

De hoogtepunten van het IT Worxx KEI event

kei event

Donderdag 12 oktober organiseerde IT Worxx een grootschalig IT event voor bedrijven en organisaties die bezig zijn met digitale transformatie. Digitale transformatie is een belangrijk onderwerp voor de continuïteit van bedrijven en organisaties. Je moet als bedrijf en organisatie niet alleen beter en sneller doen wat je al deed, maar ook wendbaar zijn en met data en informatie succesvol kunnen inspelen op de markt en de klantbehoefte.

 

Digitale transformatie; hoe dan?

Hoe je dit doet, hangt af van veel factoren, zoals je visie, strategie, cultuur, processen, technologie en mensen. Er is geen one-size-fits-all oplossing voor digitale transformatie. Je moet je eigen pad en tempo bepalen, rekening houdend met je sterktes, zwaktes, kansen en bedreigingen. Je moet ook op de hoogte blijven van de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van digitalisering.

 

KEI event

Het event, met de naam KEI (Kennis En Inspiratie) event, gaf  deelnemers inspiratie en diverse nieuwe inzichten op het gebied  van digitale verandering. Eerst was er een plenaire sessie, waar FC Emmen een kijkje gaf in de catacomben van hun club en KPN vertelde over de uitdagingen waar zij mee te maken hebben. Het programma wat daarna volgde was door deelnemers zelf samengesteld. Ze bezochten verschillende deelsessies over onderwerpen zoals security, Exact software en Microsoft 365.

 

Ronald de Veen, Telecom Directeur van IT Worxx: “Digitale transformatie is noodzakelijk om voorbereid te zijn op de toekomst. Voor veel bedrijven is dit soms een breed en een abstract begrip. Maar hoe ga je er in de praktijk mee om? Met dit event hopen wij de deelnemers nieuwe inzichten en handvaten te hebben gegeven om hun digitale transformatie verder vorm te geven. Wij kunnen daarin een goede partner zijn voor bedrijven, met de specialismes, ervaring en kennis waar wij over beschikken”.

 

De volgende keer erbij zijn?

Het was een dag vol ontmoetingen met andere bedrijven. De deelnemers  konden ervaringen en ideeën uitwisselen met elkaar en met de experts van IT Worxx. Dat alles in een ongedwongen en gezellige sfeer. Na de gezamenlijke lunch ging iedereen huiswaarts met een goedgevulde goodiebag en de wetenschap dat dit event niet eenmalig is.

Gemist? Dan kun jij er in 2024 ook bij zijn!

Via onderstaande button kun je alvast aangeven dat je de volgende keer graag uitgenodigd wordt.

De volgende keer wil ik erbij zijn

© 2023 · disclaimer · voorwaarden · privacy · cookies · concept: Custard on & offline communicatie · realisatie: Arrix

Wij willen jou!

Check onze vacatures