Breakoutsessies

4 Breakout sessies

Na het plenaire programma met als keynote sprekers: 

  • Guus de Vries, Commercieel Manager FC Emmen
  • Jos Schaart, Manager FC Emmen Naoberschap (maatschappelijke poot van de voetbalclub)
  • en daaropvolgend Camiel Janssen van KPN

kun je zelf je programma samenstellen met een 2-tal sessies die jouw voorkeur hebben. Je kunt een keuze maken uit onderstaande breakout sessies.  

Exact & Add-ons 

Kennissessie & demo 

Lennart Schultz, ERP adviseur, neemt toekomstige en huidige gebruikers mee in de mogelijkheden van Exact Software. Ondanks dat het een standaard programma is, is Exact software rijk aan functionaliteiten en mogelijkheden. Toch komt het voor dat Exact niet altijd goed aansluit op jouw bedrijfsprocessen en het niet helemaal de lading dekt. Voorheen viel de keuze dan op dure, tijdrovende maatwerk software of deed men concessies voor de functionaliteiten en werd er toch standaard software geïmplementeerd. Lennart praat je bij over een nieuwe, goedkopere en minder tijdrovende oplossing. Je kunt gebruik maken van de prima functionaliteiten van Exact Software, maar ook de voor jouw ontbrekende functionaliteiten worden ingevuld. Want met nocode of lowcode ontwikkel je maatwerk, dat jouw specifieke bedrijfsbehoefte invult. Dit kan razendsnel klaar zijn en kost je vele malen minder dan een volledige maatwerkoplossing.  

Lennart geeft je inzicht

Krijg inzicht hoe je jouw bedrijfsbehoeften invult met Exact of aanvullend maatwerk, wat snel beschikbaar is en relatief weinig kost. Laat je informeren door Lennart. Deelname is gratis.  Aanmelden voor event

Security Fabric

Kennissessie

Het aantal cyberaanvallen neemt alleen maar toe. Terwijl er een grote fundamentele transformatie plaatsvindt binnen de IT wordt de impact van IT structuren op het succes van organisaties ook steeds groter. Hoe maak je nu jouw IT Infrastructuur veilig en houd je overzicht op alle oplossingen en producten, terwijl het aantal dreigingen toeneemt?  Met de Security Fabric van Fortinet kunnen andere technologiepartners ook hun producten en oplossingen in dit open platform integreren.

Eventuele gevaren worden hiermee sneller ontdekt en voorkomen. En als beheerder beschik je over één beveiligingsplatform waar je alle apparaten eenvoudig en overzichtelijk beheert.  Deze geïntegreerde beveiligingsoplossing beschermt je omgeving, onafhankelijk van de plaats waar medewerkers werken. Het deelt informatie over bedreigingen en is zelf herstellend.

 

Dennis Toet, Systems Engineer van Fortinet, vertelt je in deze sessie meer over de Security Fabric. Hij laat je zien welke uitdagingen Fortinet tegenkomt bij andere bedrijven en hoe de Security Fabric dit oplost. De sessie is niet technisch, maar opent je ogen voor eenvoudiger securitymanagement.

Ruud heeft security hoog op de agenda

Vind jij net als Ruud dat je de focus op ICT beveiliging moet hebben? Bezoek zijn sessie en ontdek het geïntegreerde beveiligingsplatform wat jouw security vereenvoudigt.  Deelname is gratis.Aanmelden voor event

Microsoft 365

Inspiratiesessie

Als je Microsoft 365 (optimaal) wilt inzetten in jouw bedrijf dan kom je na deze sessie geïnspireerd thuis. Want hoeveel tijd ben je momenteel kwijt aan het zoeken naar documenten, bedrijfsinformatie of medewerkers informatie? En werken jullie echt samen of sturen jullie nog steeds documenten heen en weer, weet je niet meer wat de laatste versie is en staat alles overal opgeslagen en kun je het niet meer terugvinden? Er wordt ingegaan op de manier zoals je nu werkt en de mogelijkheden die je in Microsoft 365 hebt om dit te verbeteren. Waarmee de productiviteit en ook het werkplezier van je medewerkers omhoog schiet.

 

Bart Jan Pranger, Microsoft 365 Business Consultant, vertelt je over de digitaliseringsslag die jouw bedrijf kan maken, waarmee je met Microsoft 365 alles op elkaar afstemt. Met de verschillende diensten van Microsoft 365 is er een samenhang tussen agenda, documenten, taken en workflows. Je staat er niet meer voor alleen voor, maar komt samen vooruit!

Bart Jan geeft je Inspiratie

Na deze inspiratiesessie zit je vol met ideeën om meer uit Microsoft 365 te halen.  Er is zoveel meer mogelijk om efficiënt samen te werken en productiever te zijn, Laat je verrassen. Deelname is gratis.Aanmelden voor event

Security Awareness

Bewustzijn sessie

De beveiliging in jouw organisatie is de verantwoordelijkheid van iedereen. Je kunt bijna alles technisch dichttimmeren, maar medewerkers spelen de belangrijkste rol op het gebied van informatiebeveiliging. Criminelen kijken vooral hoe ze ergens gemakkelijk binnen kunnen komen.  Is het kennisniveau en bewustzijn van jouw medewerkers, over de verschillende vormen van cybercriminaliteit en de werkwijze van online criminelen, ondermaats? Dan neemt de kans om slachtoffer te worden alleen maar toe. Waardoor criminelen toegang krijgen tot jouw waardevolle gegevens en/of systemen onbruikbaar maken. Met een security awareness campagne verhoog je hun bewustzijn. Medewerkers leren hoe internetcriminelen denken en hoe ze op bepaalde telefoontjes en berichten moeten reageren. Maar ook hoe ze beter bestand worden tegen nieuwe vormen van internetcriminaliteit. Het is jouw startpunt voor digitale veiligheid. Waarbij je werkt naar een werkomgeving waarin digitaal veilig en informatiebewust werken de norm wordt.

 

Stieven Mohan, Consultant ICT & Security, vertelt meer over het belang van bewustwording, waarbij hij je praktische tips geeft om je medewerkers veilig te laten werken. In quizvorm kun je je eigen kennis alvast testen. Zet deze belangrijke stap voor een goede beveiliging van jouw organisatie.

Stieven geeft je inzicht

Stieven geeft je niet alleen inzicht in je eigen kennis van de verschillende vormen van cybercriminaliteit en de werkwijze van criminelen. Hij maakt je ook bewust van de noodzaak dat iedereen binnen je bedrijf dit moet weten. Deelname is gratis.Aanmelden voor event

© 2023 · disclaimer · voorwaarden · privacy · cookies · concept: Custard on & offline communicatie · realisatie: Arrix

Wij willen jou!

Check onze vacatures