Kennis En Inspiratie

Bezoek het IT Worxx KEI  event

Op donderdag 12 oktober en krijg de Kennis En Informatie die je nodig hebt

Blijven presteren in tijden van verandering

Digitale transformatie is een belangrijk onderwerp voor de continuïteit van jouw organisatie.  Je moet als organisatie niet alleen beter en sneller doen wat je al deed, maar ook wendbaar zijn en met data en informatie succesvol kunnen inspelen op de markt en de klantbehoefte.

Hoe je dit doet behelst veel meer dan een simpel antwoord. Het pad en tempo naar deze verandering is voor ieder bedrijf verschillend en de ontwikkelingen gaan snel.

Tijdens ons event gaan we dieper in op de verschillende mogelijkheden en ontwikkelingen op het gebied van digitale transformatie. Je krijgt een beeld van de toepasbaarheid op jouw bedrijfsvoering, werkprocessen en medewerkers. En niet onbelangrijk: je ontdekt hoe je dit alles veilig houdt.

Schrijf je in en laat je inspireren op ons event over digitale transformatie. Samen maken we jouw organisatie future-proof!

Maak kans op fantastische prijzen

Meld je aan voor een dag vol inspiratie en nieuwe ontmoetingen. Zien we je op donderdag 12 oktober as? Maak kans op een iPhone14 of een arrangement bij FC Emmen.Schrijf je gratis in
x

Blijven presteren in een alsmaar veranderende voetbalwereld

Keynote sprekers:

Guus de Vries, Commercieel Manager FC Emmen
Jos Schaart, Manager FC Emmen Naoberschap (maatschappelijke poot van de voetbalclub)

Zowel op voetbalgebied als op commercieel en maatschappelijk vlak heeft FC Emmen continu te maken met verandering. Guus de Vries en Jos Schaart, vertellen in een één tweetje over de link tussen voetbal, het bedrijfsleven en de samenleving. Guus neemt je mee in de catacomben van deze bijna 100 jaar oude profvoetbalclub. Jos vertelt hoe de voetbalclub zijn maatschappelijk waarde heeft vergroot door het organiseren van maatschappelijke projecten in de regio.
Het één tweetje van Guus en Jos

Donderdag 12 oktober

08:30 uur    Ontvangst 

09.00 uur    Welkom door IT Worxx 

09:15 uur     Keynote spreker Guus de Vries en Jos Schaart

10:00 uur     KPN Camiel Janssen 

11:15 uur      Breakoutsessies 

12.30 uur     Netwerklunch  

13:30 uur     Einde IT Event 

Meld je gratis aan

Breakoutsessies

Dit event is voor managers, IT-ers en ondernemers die digitale transformatie en veranderingen hoog op de agenda hebben staan.

Krijg nieuwe inzichten en kies uit 4 sessies. Daarvan kun je er 2 volgen. Welke sessie dat is, bepaal jij!

Duik in het programma en geef aan welke sessie je bijwoont.Schrijf je gratis in

Lennart Schultz, ERP adviseur, neemt toekomstige en huidige gebruikers mee in de mogelijkheden van Exact Software. Ondanks dat het een standaard programma is, is Exact software rijk aan functionaliteiten en mogelijkheden. Ontdek hoe Exact jouw bedrijfsprocessen optimaliseert. Ook wanneer een bepaalde behoefte niet kan worden ingevuld door de software van Exact  Meer info

Ruud Everts, Channel Systems Engineer van Fortinet, vertelt je in deze sessie meer over de Security Fabric, een geïntegreerde oplossing voor ICT beveiliging.  Hij laat je zien welke uitdagingen Fortinet tegenkomt bij bedrijven en hoe de Security Fabric dit oplost. De sessie is niet technisch, maar opent je ogen voor eenvoudiger securitymanagement.Meer info

Bart Jan Pranger, Microsoft 365 Business Consultant, vertelt je over de digitaliseringsslag die jouw bedrijf kan maken, waarmee je met Microsoft 365 alles op elkaar afstemt. Met de verschillende diensten van Microsoft 365 is er een samenhang tussen agenda, documenten, taken en workflows. Je staat er niet meer voor alleen voor, maar komt samen vooruit! Na deze sessie zit je boordevol inspiratie.

Meer info

Stieven Mohan, Consultant ICT & Security, vertelt meer over het belang van bewustwording. De verschillende vormen van cybercriminaliteit en de werkwijze van online criminelen komt aan de orde. Hij geeft je praktische tips om je medewerkers veilig te laten werken. In quizvorm kun je je eigen kennis alvast testen. Zet deze belangrijke stap voor een goede beveiliging van jouw organisatie.Meer info

Maak kans op fantastische prijzen!

Meld je aan voor dit event. Stel vragen aan specialisten, krijg nieuwe inzichten en maak kans op een iPhone14 of een arrangement bij FC Emmen.

 

 

Schrijf je gratis in

x

Bereikbaarheid IT Worxx KEI – FC Emmen Stadion

Het FC Emmen is zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed bereikbaar. Er is voldoende parkeergelegenheid (parkeren is gratis). Je kunt ook “op ‘e fiets” komen, dan is er altijd voldoende plek.
Parkeren en openbaar vervoer

Wij nodigen je van harte uit om ons Kennis En Inspiratie Event bij te wonen op donderdag 12 oktober a.s.

Geef je op via het aanmeldformulier

x

Digitalisering en verandering bij KPN

Camiel Janssen, Directeur Sales MKB, staat in de spotlights na onze keynote sprekers. Hij geeft een presentatie over korte- en lange termijn strategie van KPN. Hij legt uit dat KPN al enige tijd bezig is met een verschuiving. KPN richt zich niet langer uitsluitend op telecom en connectiviteit, maar verbreedt haar blik naar alles wat noodzakelijk is om ondernemers te ondersteunen in hun digitaliseringstraject.

Met medewerking van:

© 2023 · disclaimer · voorwaarden · privacy · cookies · concept: Custard on & offline communicatie · realisatie: Arrix

Wij willen jou!

Check onze vacatures