Arrix nieuws

Wij zijn KPN Excellence Partner!

Eerder dit jaar bundelden Arrix en IT Worxx hun krachten voor een sterke samenwerking op het gebied van telefonie en connectiviteit. Die samenwerking heeft er nu toe geleid dat het partnerschap bij KPN ook verder is uitgebreid. Per 1 september 2022 zijn Arrix en IT Worxx KPN Excellence Partner!

Dat is mooi! Wat betekent dat?

Arrix en IT Worxx zijn en blijven twee aparte bedrijven, opererend vanuit Drachten en Emmen. Veel organisaties in het MKB hebben behoefte aan een ICT-partner die thuis is in ICT-oplossingen én telecom. “Gezamenlijk vormen we een mooi team”, aldus René Rispens van Arrix. “Samen hebben we meer kennis en kunde en hebben we meer in huis voor een goede dienstverlening. Ook logistiek liggen er voordelen, we bestrijken nu een flink deel van Noord-Nederland.”

 

KPN Excellence Partner

De samenwerking en schaalvergroting heeft geleid tot een Excellence Partnerschap met KPN. Beide bedrijven zijn al KPN Top Partners en daarvoor heb je al een bepaalde expertise nodig. Mede door de samenwerking worden we nu KPN Excellence Partner. Dat gebeurt op 1 september 2022.

 

Wat betekent dat in de praktijk?

De service en dienstverlening die Arrix en IT Worxx bieden zijn en blijven op hetzelfde hoge niveau. Contactpersonen blijven gewoon dezelfde. René: Je krijgt een goed advies, maar ook het gehele traject vullen we voor je in. Van implementatie en service tot facturering. Dit zijn kenmerken van de gecertificeerde Excellence partners die KPN heeft geselecteerd.” Dus ook de facturering komt nu via Arrix dan wel IT Worxx. “Je KPN-factuur krijg je als bijlage bij de factuur van onze bedrijven. Arrix en IT Worxx voeren dus de incasso uit, niet langer KPN. Dat is echt wel een flink voordeel, voor de klant is dat een stuk overzichtelijker. Daarnaast zijn onze lijnen naar KPN een stuk korter dan van de gemiddelde klant: dat betekent heel simpel een betere service in het geval van calamiteiten.”

Dus:

Heel veel verandert er dus niet. De facturatie verloopt voortaan via Arrix en IT Worxx en de lijnen zijn een stuk korter. Daarom zijn wij blij dat we KPN Excellence Partner zijn geworden!

Bron: Arrix

© 2023 · disclaimer · voorwaarden · privacy · cookies · concept: Custard on & offline communicatie · realisatie: Arrix

Wij willen jou!

Check onze vacatures