Ontdek de kracht en de voordelen van Exact Online Premium

Wil jij je bedrijfsprocessen naar een hoger niveau tillen met slimme automatisering? Dan is Exact Online Premium de module voor jou. Deze module is speciaal ontworpen om jouw organisatie efficiënter en slimmer te laten werken. Met Exact Online Premium profiteer je van de nieuwste innovaties en tools die je meer inzicht geven in je cijfers en je werk makkelijker maken.

 

Exact Online Premium

Ervaar als een van de eersten de nieuwste innovaties van Exact Online Premium en denk mee over verbeteringen van deze innovaties. Dat kan met het Early Adopter Programma van Exact Online. Met dit programma probeer je Exact Online Premium uit en deel je feedback. Zo draag je bij aan de ontwikkeling van deze software en maak je er optimaal gebruik van. Maar wat krijg je eigenlijk allemaal bij deze software? Exact Online Premium biedt een Power BI tool waarmee je de data in je administratie makkelijk omzet in verschillende, aanpasbare Power BI dashboards. Zo krijg je een helder en visueel overzicht van je cijfers. Met de Power BI Connector kun je data uit verschillende bronnen combineren en je eigen datamodel maken. Zo heb je nog beter inzicht in hoe je projecten en kosten verlopen.

Stel, je wilt weten wat het gemiddelde uurtarief is van de uren die je hebt besteed aan een project. In de vorige versies van Exact Online moest je een export maken van de informatie van het betreffende project.

exact online premium

Figuur 1: In Exact Online zie je alleen bovenstaande informatie met betrekking tot een project. Wil je meer weten dan maak je een export naar Exel om de gewenste informatie te verkrijgen.

Met Power BI van Exact Online is dit veel eenvoudiger. Met deze tool maak je rapportages zoals jij deze wilt zien.

Exact online premium

Figuur 2: Met Exact Online Premium combineer je verschillende data en ziet het eruit zoals jij dit wilt. Data samenstellen in Ecxel wordt hiermee overbodig.

 

Altijd up-to-date cijfers

Met Exact Online Premium heb je continu de meest recente cijfers binnen handbereik, omdat de data automatisch wordt vernieuwd. Hierdoor kun je je bedrijf op feitelijke informatie sturen en hoef je niet langer cijfers naar Excel te exporteren om ze vervolgens geschikt te maken voor jou en je collega’s. Je krijgt direct inzicht in de status van je administratie en identificeert welke processen aandacht vereisen. Dit bespaart aanzienlijk veel tijd.

Een andere praktische functie van Exact Online Premium is de Business Process Automation-tool. Hiermee kun je op maat gemaakte aanpassingen in je organisatie doorvoeren en processen op een dieper niveau automatiseren. Dit resulteert in een verbetering van de efficiëntie in je organisatie doordat handmatige handelingen geautomatiseerd worden. Het handmatig afsluiten van een project is hiermee verleden tijd. Bijvoorbeeld, je kunt je bedrijfsproces zo instellen dat alleen uren die boven een bepaalde norm liggen, goedkeuring behoeven. Ook kun je triggers definiëren voor specifieke gebeurtenissen en hieraan acties koppelen.

Exact online premium

Figuur 3: De Business Process Automation tool

 

Uitbreiden

Bovendien biedt Exact Online Premium als extra voordeel zijn extensions. Hiermee kun je, door het toevoegen van extra velden,  je bestaande entiteiten, zoals medewerkers, projecten en relaties, uitbreiden. Zo kun je op de projectkaart aangeven of een project op afstand of bij de klant op locatie wordt uitgevoerd. Deze informatie kun je gebruiken in je rapportages of om verder te automatiseren. Je kunt bijvoorbeeld een proces inrichten waarbij de reiskosten automatisch geboekt worden als een project bij de klant op locatie wordt uitgevoerd.

 

Ben je nieuwsgierig geworden naar aanleiding van dit artikel of naar het programma? Wacht dan niet langer en neem contact op!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vond je deze blog interessant?

Schrijf je dan in voor onze wekelijkse, korte nieuwsbrief en ontvang handige tips en interessante kennis van onze experts in je inbox. Mis dit niet!

Stuur mij de nieuwsbrief

Je privacy is 100% gegarandeerd.

© 2023 · disclaimer · voorwaarden · privacy · cookies · concept: Custard on & offline communicatie · realisatie: Arrix

Wij willen jou!

Check onze vacatures