Arrix nieuws

IT Worxx maakt gebruik van Payt software voor Debiteurenbeheer

payt software

Vanaf 1 oktober 2024 maken wij voor ons debiteurenbeheer gebruik van de software van Payt. 

 

Payt, wat gaat er veranderen?

We blijven onze facturen sturen zoals je van ons gewend bent. Nieuw is dat je bij de herinnering, naast de factuur, ook een IDEAL-link aantreft. Daarmee wordt het verrichten van betalingen voor jou een stuk gemakkelijker. Ook vind je een verwijzing naar het factuurdossier, waar je alle informatie vindt over de openstaande post(en) en toegang krijgt tot al jouw openstaande facturen. Deze link kun je ook gebruiken om de facturen te downloaden.

 

Tot slot ontvang je automatisch een herinnering, wanneer de betalingstermijn onverhoopt wordt overschreden of een geïncasseerd bedrag gestorneerd wordt. Zijn er bijzonderheden? Dan kun je een opmerking plaatsen in het portaal. Op deze manier willen we het contact laagdrempelig houden. Uiteraard kun je ook nog altijd persoonlijk contact met ons opnemen.

 

Wij zijn ook Partner van Payt

Payt is een software-oplossing gericht op efficiënt debiteurenbeheer, eenvoudig te koppelen met vrijwel alle financiële systemen. De software is erop gericht om jouw processen zoveel mogelijk te automatiseren, waarbij je ook ruimte houdt voor persoonlijk contact met je debiteur. Daarnaast verschaft het inzicht in het betalingsgedrag van je debiteuren, geeft het meer inzicht in je cashflow en biedt Payt geïntegreerde betaalmethoden om het je debiteuren gemakkelijker te maken.

 

Arrix en IT Worxx zijn niet alleen gebruiker, maar ook partner van Payt. Wil je meer weten over deze software voor debiteurenbeheer dan kun je dus ook bij ons terecht. (via de linkjes kom je terecht op de arrix site)

Download de Payt Whitepaper

 

Nog meer Payt

Wil je nog meer informatie, we hebben een aantal interessante blogs over Payt

 

Bron: arrix.nl

© 2023 · disclaimer · voorwaarden · privacy · cookies · concept: Custard on & offline communicatie · realisatie: Arrix

Wij willen jou!

Check onze vacatures